Noutati Desene :

Ultimele desene pe site

imagine exemplu Configure TagCopy to clipboard Configure TagCopy to clipboard

Teen Titans: The Judas Contract 2017, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Teen Titans: The Judas Contract 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Teen Titans: The Judas Contract 2017, film online HD subtitrat în Română

În zilele noastre, Dick Grayson (devenit acum Nightwing) se realătură Titanilor pentru a destructura un cult terorist ce e condus de către Brother Blood şi plănuieşte să captureze echipa pentru a absorbi puterile fiecăruia dintre membri cu ajutorul unei maşinării pe care a testat-o asupra lui Jericho (pe care asistenta lui, Mother Mayhem, l-a împuşcat imediat după aceea). Blood îl angajează pe mercenarul Deathstroke pentru a prinde titanii şi a-i aduce la el. Deathstroke acceptă misiunea nu doar pentru banii primiţi ci şi pentru că vrea să se răzbune pe Damian Wayne.

Deathstroke îi monitorizează pe Titani prin intermediul unui agent dublu, Terra, pe care l-a infiltrat în echipa acestora în urmă cu un an. El a salvat-o pe aceasta după ce părinţii ei au făcut în aşa fel încât au întors întregul său sat împotriva ei şi au torturat-o. Când Damian începe să devină suspicios cu privire la comportamentul Terrei şi o spionează să vadă dacă suspiciunile i se confirmă, el este capturat de Terra şi Deathstroke.

Terra este rece şi distantă faţă de ceilalţi Titani, chiar dacă ei o primesc în rândurile lor cu braţele deschise şi au o atitudine prietenoasă cu ea, însă odată cu trecerea timpului ajunge şi ea să se mai dezgheţe. În timpul nopţii de celebrare a primului an petrecut alături de Titani, ea are un moment de tandreţe cu Beast Boy pe care-l şi sărută. În ziua următoare, Deathstroke răpeşte câţiva membri din echipă. Dick este şi el atacat de Deathstroke, dar reuşeşte să scape într-o primă fază înscenându-şi propria moarte.

Urmăreşte online filmul Teen Titans: The Judas Contract 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Parteneri : Desene Animate Dublate | ... |
Copyright © 2011. Desene Animate Dublate Si Subtitrate In Romana Hd 2016 - All Rights Reserved
Template Created by RzvV
Proudly powered by Desene Subtitrate Dublate